Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Luaj lojërat tona të reja
fito MEGA Xhekpotin...
Fito Milona €uro!

Lumi Xhekpotin
€501,319.93
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry401.16€
Roulette1,809.70€
Five Times Pay5,131.55€
BINGO1,102.11€
KENO5,581.33€
MP Roulette6,452.71€
Blackjack517.16€
Royal Poker2,469.69€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
support@lumibet.com

Oferta ditore e sporteve. Zgjidhni sportin apo skuadrën tuaj të preferuar, dhe vëni baste në shumë-llojshmërine e tipave që LumiBet ju ofron.
Live në vijim
International - World Cup Qualification, AFC, Round 2, Gr. G
South Korea - Laos-:-
International - World Cup Qualification, AFC, Round 2, Gr. B
Australia - Bangladesh-:-
International - World Cup Qualification, AFC, Round 2, Gr. E
Japan - Cambodia0:0
International Youth - U19 Friendly Games
Slovenia U19 - Slovakia U191:0
International - World Cup Qualification, AFC, Round 2, Gr. F 
Iraq - Chinese Taipei14:30
Renditjet - Në vijim
Basti do të mbyllet në
03-Sep 14:30
Deutsche Bank CS 2015 - 1st Round Leader
Basti do të mbyllet në
03-Sep 14:30
Deutsche Bank CS 2015 - Finish. Pos. B. Koepka
Basti do të mbyllet në
03-Sep 14:30
Deutsche Bank CS 2015 - Finish. Pos. B. Watson
Basti do të mbyllet në
03-Sep 14:30
Deutsche Bank CS 2015 - Finish. Pos. D. Johnson
Basti do të mbyllet në
03-Sep 14:30
Deutsche Bank CS 2015 - Finish. Pos. H. Stenson
Ngjarjet në vijim dhe ngjarjet LIVE mund të kombinohen në tiketë. klikoni dhe lexoni tek PMSH për më shumë info.
Ngjarjet në vijim
1X2Σ+-  
03-Sep
13:00
Australia-Bangladesh
1.01
15.5
30.0
2.5
1.07
6.0
+78
03-Sep
13:00
South Korea-Laos
1.01
15.5
23.0
2.5
1.12
4.75
+69
03-Sep
13:00
Saez, Juan Carlos-Carballes Baena, Roberto
3.1
 
1.3
 
 
 
+5
03-Sep
13:35
China-Hong Kong
1.1
8
16
2.5
1.35
2.7
+91
03-Sep
14:00
Philippines-Maldives
1.3
4.95
8.75
2.5
1.65
2.1
+85
03-Sep
14:30
Thailand-Afghanistan
1.3
4.9
9.5
2.5
1.7
2.0
+85
03-Sep
14:30
Iraq-Chinese Taipei
1.01
11.5
47.0
2.5
1.12
4.75
+74
03-Sep
14:30
Gomez-Herrera, Carlos-Sonego, Lorenzo
2.1
 
1.6
 
 
 
+5