Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€541,169.54
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,449.73€
Roulette4,174.46€
Five Times Pay3,021.65€
BINGO1,193.99€
KENO612.63€
MP Roulette2,885.52€
Blackjack226.83€
Royal Poker2,458.80€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Oferta ditore e sporteve. Zgjidhni sportin apo skuadrën tuaj të preferuar, dhe vëni baste në shumë-llojshmërine e tipave që LumiBet ju ofron.
Live në vijim
Challenger - Suzhou, China, Qualifying 
Sun, Fajing - Wang, Ruikai07:15
Challenger - Pune, India 
Popko, Dmitry - Singh, Sanam07:30
Challenger - Pune, India 
Doumbia, Sadio - Mukund, Sasi Kumar08:50
Challenger - Suzhou, China 
TE, Rigele - Whittington, Andrew09:00
Challenger - Pune, India 
Bendre, Anvit - Margaroli, Luca10:10
Renditjet - Në vijim
Basti do të mbyllet në
24-Oct 08:30
International Championship 2016 - Winner
Basti do të mbyllet në
24-Oct 11:30
WTA - Finals 2016 - White Group - Winner
Basti do të mbyllet në
24-Oct 11:30
WTA - Finals 2016 - Winner
Basti do të mbyllet në
24-Oct 17:00
A1 2016/17 - Winner
Basti do të mbyllet në
24-Oct 19:00
ABL 2016/17 - Winner
Ngjarjet në vijim dhe ngjarjet LIVE mund të kombinohen në tiketë. klikoni dhe lexoni tek PMSH për më shumë info.
Ngjarjet në vijim
1X2Σ+-  
24-Oct
07:15
Sun, Fajing-Wang, Ruikai
1.05
 
8.0
 
 
 
+10
24-Oct
07:30
Popko, Dmitry-Singh, Sanam
1.5
 
2.4
 
 
 
+5
24-Oct
07:30
Virali Murugesan, Ranjeet-Rawat, Sidharth
2.8
 
1.4
 
 
 
+18
24-Oct
07:30
Kaza, Vinayak Sharma-Vardhan, Vishnu
5.5
 
1.12
 
 
 
+5
24-Oct
07:40
Qiu, Zhuoyang-Ning, Yuqing
4.55
 
1.16
 
 
 
+10
24-Oct
07:40
Zhou, Sheng Hao-Liu, Han Tao
1.01
 
12.0
 
 
 
+9
24-Oct
08:30
Carrington, Stuart-Wells, Daniel
1.7
 
2.1
 
 
 
24-Oct
08:30
Day, Ryan-Mehta, Aditya
1.22
 
4.0